Kauneushoitola Kidea

Kauneushoitola Haukiputaan keskustassa

Me Kauneushoitola Kideassa haluamme tarjota sinulle luonnollista kauneutta ja hyvinvointia. Teemme työtämme ammattitaitoisesti ja sydämellä, luontoa kunnioittaen. Käyttämämme tuotteet ovat suomalaista, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Rauhallisessa hoitolassamme voit rentoutua ja kaunistautua ammattilaisten käsissä. Monipuoliseen palveluvalikoimaamme kuuluu kasvohoidot, jalkahoidot, ripsienpidennykset, ripsihuollot, kestolakkaukset, sokeroinnit, ripsien kestotaivutukset ja kulmien laminoinnit sekä paljon muuta. Hoitolamme sijaitsee Haukiputaan keskustassa, hyvien yhteyksien varrella, tulit sitten Oulusta tai Iin suunnasta. Tervetuloa!

Henkilökunta

Employee picture

Meri

Olen Meri, SKY-kosmetologi ja olen toinen Kidean omistajista. Kauneus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat kiinnostaneet minua aina ja olen saanut tehdä siitä itselleni rakkaan ammatin. Teen kaikkia valikoimissamme olevia hoitoja pois lukien ripsipidennykset ja rakennekynnet. Lempihoitojani ovat kasvo- ja vartalohoidot, on ihanaa auttaa tarvittaessa ihonhoidon pulmissa ja luoda rentouttava hetki hoitavissa käsissä. Haluan, että hoitolamme on paikka, josta löytyy jokaiselle jotakin kauneuden ja hyvinvoinnin osalta. Tervetuloa kokemaan Kauneushoitola Kidean ainutlaatuinen tunnelma ja energia. Täällä jokainen asiakas on erityinen, ja pyrimme luomaan rauhallisen ja lämpimän ilmapiirin, jossa voit rentoutua täysin. "Kasvohoito Merin käsittelyssä oli aivan ihana ja rentouttava kokemus. Sain asiantuntevaa palvelua ja kasvojenhoito-ohjeita juuri minun iholleni. Minulle jäi lämmin ja hyvä olo. Varmasti tulen käymään uudestaan. "

Employee picture

Emma

Olen SKY-kosmetologi ja toinen Kidean omistajista. Olen ollut lapsesta asti kiinnostunut kauneudenhoidosta ja kosmetiikasta. Kideassa teen kaikkia kosmetologin palveluita ja parasta työssäni on ihanat asiakkaat. Innostun siitä, kun saan miettiä asiakkaille ratkaisuja ja vaihtoehtoja ihonhoidon haasteista kynsien koristeisiin. Kideassa asiakaspalvelun ja hoitojen lisäksi työhöni yrittäjänä kuuluu tietysti myös markkinointia, myymälänhoitoa ja paljon muuta puuhaa. Minulle on tärkeää, että Kidea on rentoutumispaikka, jonne on kaikkien mukava tulla arjen keskellä hengähtämään hetkeksi. Tervetuloa hemmotteluun! "Kokemus Emman hoidossa oli rentouttava, puhdistava ja upea. Sain asiantuntevaa ohjausta, palvelu oli rauhallista ja ammatillista. Kidean palveluja voin suositella muillekin."

Employee picture

Anni

Olen kosmetologi Anni, tarjoan kaikkia Kidean kosmetologin palveluita. Lempihoitojani ovat BTB13 erikoiskasvohoidot, joissa voin hoitaa ja ratkaista asiakkaiden ihon ongelmia. Parasta työssäni on saada asiakkaat rentoutumaan ja irtautumaan kiireisestä arjesta. Haluan tarjota asiakkaalle yksilöllisen ja rennon hetken arjen keskelle! "Kasvohoito oli rentouttava ja Anni teki sen varmoin, mutta hellin ottein. Oli kiva, että se räätälöitiin juuri minun iholleni sopivaksi. Hieronta oli ihana."

Employee picture

Emmi

Hei, olen kosmetologi Emmi. Olen nuoresta asti ollut hyvin kiinnostunut kauneudenhoidosta, joten päätin lukion jälkeen lähteä opiskelemaan alalle. Kideassa teen lähes kaikkia hoitoja, ripsienpidennyksiä lukuunottamatta. Lempihoitoihini kuuluu kasvohoidot, jossa voin monipuolisesti hoitaa asiakkaan ihoa tarpeen mukaan sekä opastaa kotihoidossa. Työssäni parasta on ihanat asiakkaat ja työkaverit, sekä pääsen monipuolisesti toteuttamaan itseäni. Vapaa-aikani kuluu voimistelun ja tanssin parissa. "Aivan ihana kosmetologi! Emmi on iloinen, ystävällinen ja ammattitaitoinen. Ei pienintäkään risua. Hieronta oli ehdottomasti hoidon kruunu ja rentoutti ihanasti hoidon lopussa."

Employee picture

Sanna-Mari

Heippa, olen Sanna-Mari. 37-vuotias äiti ja yrittäjä ja olen Kidean kehon ja mielen hyvinvoinnin palvelujen vahvistus. Asiakkaat tulevat luokseni voimaantumaan, rentoutumaan ja hakemaan tasapainoa ja rauhaa itsetuntemusta lisäävissä koko kehoa ja mieltä parantavissa Healing-energiahoidoissa. Healing-energiahoitoni onkin monipuolinen mieltä ja kehoa avaava ja parantava kokemus kaikkine harkittuine yksityiskohtineen aina rauhoittavasta tunnelmasta juuri asiakkaalle sopivaan yrttiteehen. Palveluni löytyvät AlkuLähde Hyvinvointipalvelut -kategorian alta. "Energiahoito oli ihanan rentouttava ja vapauttava! Siinä nousseet asiat oli ajankohtaisia ja hoidon myötä niihin tuli uutta ymmärrystä. Hoidon jälkeen oli ihanan kevyt olo."

Lahjakortit

Tästä hankit helposti lahjakortin! Saat lahjakortin koodin, jolla voit hyödyntää lahjakortin liikkeessä. Koodin voit välittää lahjan saajalle miten haluat – sähköpostilla, printtaamalla PDF:n tai lisäämällä sen omaan onnittelukorttiin. Voimassa 6 kk.

Ajanvaraus

Hinnasto voimassa 1.5.2024 alkaen. Tästä varaat aikasi helposti! Voit muokata varaustasi tai peruuttaa sen viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkua. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä tai piipahda hoitolassa! Ajanvarauksesta löydät kohdan "Shoppailuhetki" mikäli haluat tulla lahjakortti- tai tuoteostoksille.

Sijainti

 Kauneushoitola Kidea

 +358442425001

 Jokelantie 1 L2 90830 Haukipudas

 kauneushoitolakidea@gmail.com

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

Hinnasto voimassa 1.5.2024 alkaen. Hinnat sisältävät alv 24%.

OstoshetkiHinta alk.
Ostoshetki
Voit varata itsellesi henkilökohtaisen ostoshetken, esimerkiksi ihonhoitotuotteiden valintaan tai lahjakortin ostamiseen.
0,00 €
KausihoidotHinta alk.
Unna Nordic SAGA Puhdistava ja tasapainottava kasvohoito
Ihoa puhdistava ja tasapainottava Unna Nordic Saga Kasvohoito tuo metsäisen hetken ihollesi tasapainottaen ja puhdistaen sitä havujen hoitavalla voimalla. Kasvohoidossa havujen eteeriset öljyt ja uutteet rentouttavat metsäisellä tuoksullaan ja lisäävät iholle puhdistavaa vaikutusta. Kasvohoito sisältää kaksi ihoa tasapainottavaa kasvohierontaa, hellän ihonpuhdistuksen ja ihoa rauhoittavan kasvonaamion. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja virkistynyt.
85,00 €
BTB13 Hydro Therapy -kosteuttava kasvohoito
Virkistävä ja ihoa elvyttävä BTB13 Hydro Therapy kasvohoito sopii stressaantuneelle ja väsyneelle iholle. Hoito sisältää vahvan konsentraatin patentoitua BTB13-yhdistettä, jonka sisältämät oroottihappo ja L-karnitiini ovat välttämättömiä solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle. Yhdiste uudistaa ja kiinteyttää ihoa, kirkastaa ihoa sekä suojaa oksidatiiviselta stressiltä. Hoidossa kasvot käsitellään Micro-Meso kynällä, jonka mesoterapia-hoitopään mekaanisen paineen avulla saadaan imeytettyä tehoaineita sekä aktivoitua nestekiertoa. Tuloksena levänneet ja kevyet kasvot.
90,00 €
Vadelma Glow Up Silmänympärysihon hoito
Silmänympärysihoa runsaasti kosteuttava ja heleyttävä hoito virkistää väsyneimmänkin silmänympärysihon. Silmänympärysiho saa kirkastavan entsyymikuorinnan sekä viilentävän ja virkistävän silmänympärysihon hieronnan. Vadelmatuotteiden B-vitamiinit edistävät ihon kosteudensitomiskykyä ja lisäävät ihon kimmoisuutta. Myös kasvojen iho puhdistetaan tarvittaessa ja iholle levitetään kosteuttava vadelmaseerumi sekä raikkaasti ihoa kosteuttava kasvovoide. Hoito viimeistellään viilentävällä Vadelma Hyaluron silmänympärysgeelillä, jonka käyttöä kannattaa jatkaa kotihoidossa.
39,00 €
BTB13 ErikoiskasvohoidotHinta alk.
BTB13 Micro-Meso Therapy
Ihon mikroneulaus- ja mesoterapiakäsittely. Hoitomuoto, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla väyliä ihon epidermikseen ja dermikseen. Mesoterapiassa imeytetään BTB13-seerumia mikrokanavia pitkin entistä syvemmälle ihoon. Käsittely stimuloi ihon omaa luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Yhdistettynä ainutlaatuiseen, patentoituun suomalaiseen BTB13-yhdisteen soluja uudistavaan vaikutukseen, hoito tekee ihosta kiinteämmän, kimmoisamman ja vahvemman, sen väri ja rakenne tasoittuu ja ihosta tulee silmin nähden heleämpi. Todellinen tehohoito! Sarjahoitona 3. kerta -15% ja 6. kerta -30% normaalihinnasta. Tähän hoitoon ei voi yhdistää kaikkia lisäpalveluita.
149,00 €
BTB13 Pro Age Lifting - Kiinteyttävä ja ihoa uudistava neulaton mesoterapia
Kiinteyttävä ja ihoa uudistava BTB13 ProAge Lifting -erikoiskavohoito hoitaa ihon ikämuutoksia, vahvistaa ihoa ja aktivoi sen solu-uusiutumista. Hoidossa käytetyn BTB13-yhdisteen sisältämät oroottihappo ja L-karnitiini ovat välttämättömiä solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle. Yhdiste uudistaa ja kiinteyttää ihoa, kirkastaa ihoa sekä suojaa oksidatiiviseltä stressiltä. Lisäksi hoito sisältää iholle välttämättömiä ihovitamiineja ja ubikinoni Q10, prebiootteja sekä peptidejä. Hoito edistää ihon kimmoisuutta, tasoittaa ihon väriä, kosteuttaa syvältä ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kirkastavan happokuorinnan , seerumin imeytyksen neulattomalla mesoterapialla, rentouttavan hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.
118,00 €
BTB13 Sensitive Erikoiskasvohoito Herkälle iholle
BTB13 Sensitive- erikoiskasvohoito on kasvohoito herkälle, allergiselle ja reaktiiviselle iholle. Hoito auttaa rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa sekä kosteuttaa ja vahvistaa ihon rakennetta. Patentoitu BTB13-yhdiste rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja vähentää ärsyyntyneen ihon reaktiivisuutta ja punaisuutta. Hoidossa herkkää ihoa vahvistavat ja hoitavat BTB13-yhdisteen lisäksi C- ja E-vitamiinit sekä prebiootit, jotka tukevat ihon luonnollista suojausta. Hyaluronihappo, allantoiini ja keramidit kosteuttavat ja rauhoittavat ärtynyttä ja atooppista ihoa. Hoito rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, tasoittaa ihon väriä, ja tekee ihon kimmoisaksi ja pehmeäksi. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, alkuhieronnan, hellävaraisen mutta tehokkaan entsyymikuorinnan, tehoseerumin, hieronnan, rauhoittavan ja ihoa vahvistavan probioottinaamion, loppuvoiteet.
89,00 €
BTB13 Vitamin Kirkastava hoito väsyneelle ja samealle iholle
BTB13 Vitamin Erikoiskasvohoito on suunniteltu eliminoimaan stressin ja väsymyksen merkkejä iholta. Hoito on erinomainen niille, jotka kokevat ihon näyttävän samealta, elottomalta ja veltolta. Stressaantunut iho voi olla ärtynyt, kirjava ja siinä voi olla huonosta aineenvaihdunnasta ja alentuneesta kosteuden sitomiskyvystä johtuvia kuivia laikkuja. BTB13-yhdiste edistää solujen energia-aineenvaihduntaa, vähentää ihotulehduksia, puhdistaa soluja kuona-aineista sekä suojaa oksidatiiviseltä stressiltä. Iholle välttämättömät ihovitamiinit silottavat, uudistavat ja kirkastavat ihoa sekä suojaavat ihosoluja oksidatiiviselta stressiltä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, alkuhieronnan, kuorinnan, tehoseerumin imeytys hieroen, vitamiininaamio, niska-hartia-dekolteehieronta naamion aikana, loppuvoiteet.
99,00 €
BTB13 Balance puhdistava ja tasapainottava kasvohoito (myös rosacea)
Ihoa puhdistava kasvohoito on tasapainottaa ja korjaa ihon ongelmia sekä estää ihon epäpuhtauksien syntymistä. Tuotteet perustuvat soluja puhdistavaan, ihoa vahvistavaan ja patentoituun BTB13- yhdisteeseen. Se korjaa rikkoutunutta ja tulehtunutta ihoa sekä suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Tuotteissa on lisäksi prebiootteja, jotka vahvistavat ihon hyödyllistä mikrobikantaa. Vahva antioksidantticocktail B3-, B5-, B6-, C- ja E-vitamiineja sekä ihoa korjaava A-vitamiini puhdistavat ihoa, estävät bakteerin kasvua ihossa ja kirkastavat ihoa. BTB13 Balance erikoiskasvohoito korjaa, uudistaa ja tasapainottaa epäpuhdasta ja rasvaista ihoa sekä hoitaa ja ehkäisee aknen ja rosacean oireita sekä arpia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, aloitushieronnan, PHA-happokuorinnan, mekaanisen puhdistuksen/ultraäänipuhdistuksen, tehoseerumin, hieronnan, naamion, loppuvoiteet.
89,00 €
BTB13 Medical Skin Peel Kirkastava Pikakasvohoito
Ihoa kirkastava ja puhdistava kemiallinen kuorintahoito uudistaa ihon pintaa ja lisää ihon solujen uusiutumista. Kuorintahoito räätälöidään aina jokaisen asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihon mekaaninen kuorinta, ihon kemiallinen kuorinta ja neutralointi, tehoseerumi ja loppuvoiteet. Loistava pikakirkastus kasvoille ennen juhlia tms. Sarjahoitona 3. kerta -20 %.
69,00 €
KasvohoidotHinta alk.
Unna Nordic -Kasvohoito 60 min
Tunne metsä ihollasi. Unna Nordic -kasvohoito vie sinut metsäretkelle. Sarjan tuotteet sisältävät laadukkaimpia ja puhtaimpia luonnon raaka-aineita. Teemme hoidot aina ihotyyppisi mukaan, ihon tarpeita ja sinun toiveitasi kuunnellen. Sisältää mm. alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon kosteutuksen tehotuotteilla, hieronnan ja naamion. Halutessasi teemme myös mekaanisen ihonpuhdistuksen, mutta jos sinulla on paljon puhdistettavaa suosittelemme valitsemaan 75min tai 90min hoidon.
81,00 €
Unna Nordic -Kasvohoito 75 min
Tunne metsä ihollasi. Unna Nordic -kasvohoito vie sinut metsäretkelle. Sarjan tuotteet sisältävät laadukkaimpia ja puhtaimpia luonnon raaka-aineita. Teemme hoidot aina ihotyyppisi mukaan, ihon tarpeita ja sinun toiveitasi kuunnellen. Sisältää mm. alkupuhdistuksen, kuorinnan (tuotteella, timantilla tai ultralla), ihon kosteutuksen tehotuotteilla, hieronnan ja naamion. Halutessasi teemme myös mekaanisen ihonpuhdistuksen.
91,00 €
Unna Nordic -Kasvohoito 90 min
Tunne metsä ihollasi. Unna Nordic -kasvohoito vie sinut metsäretkelle. Sarjan tuotteet sisältävät laadukkaimpia ja puhtaimpia luonnon raaka-aineita. Teemme hoidot aina ihotyyppisi mukaan, ihon tarpeita ja sinun toiveitasi kuunnellen. Sisältää mm. alkupuhdistuksen, kuorinnan (tuotteella, timantilla tai ultralla), ihon kosteutuksen tehotuotteilla, hieronnan ja naamion. Halutessasi teemme myös mekaanisen ihonpuhdistuksen.
101,00 €
Ekopharma Marjamatka Peruskasvohoito 60min
Ekopharma on suomalaista luonnonkosmetiikkaa, jossa raaka-aineina on luonnon omia superfoodeja, kotimaisia marjoja. Sarja on hyvin siedetty ja ja täynnä marjojen ravitsevuutta ja hoitavuutta. Räätälöimme hoidon aina ihosi tarpeiden mukaan. Marjamatka -kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, hieronta, naamio ja loppuvoiteet.
77,00 €
Ekopharma Erikoiskasvohoito 60min
Ekopharma on suomalaista luonnonkosmetiikkaa, jossa raaka-aineina on luonnon omia superfoodeja, kotimaisia marjoja. Sarja on hyvin siedetty ja ja täynnä marjojen ravitsevuutta ja hoitavuutta. Räätälöimme hoidon aina ihosi tarpeiden mukaan. Ekopharman erikoiskasvohoito on tehokas ihoa kirkastava ja kosteuttava hoito. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus/rentouttava hieronta, tehokas mutta hellävarainen pH-happokuorinta, seerumi ja ihotyypin mukainen erikoisnaamio.
84,00 €
Nuorten kasvohoito
Nuorille suunnattu kasvohoito, jossa samalla ohjaamme ihonhoidossa ja tuotteissa. Sisältää puhdistuksen, kuorinnan, ihon mekaanisen puhdistuksen, naamion ja voiteet.
71,00 €
MEN -kasvohoito
MEN-kasvohoito on miehiselle iholle suunniteltu kasvohoito. Hoito toteutetaan Ekopharman tuotteilla. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon kuorinnan tuotteilla tai laitteella, rentouttavat lämpimät kääreet, ihon kosteutuksen tehotuotteilla, hieronta ja naamio. Hoidon kesto 60 min.
77,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien kestotaivutus ja värjäys
Ripsien kestotaivutus ja värjäys. Taivutus pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa.
77,00 €
Kulmien laminointi (sis. kestovärjäys)
Kulmien muotoilu, jossa kulmakarvat asetellaan siten, että ne näyttävät mahdollisimman siisteiltä ja tuuheilta. Hoito tehdään samoilla tuotteilla kuin ripsien kestotaivutus. Kulmien laminointiin kuuluu myös kulmien kestovärjäys. Hoito sopii kaikille, jotka haluavat kulmiinsa kaunista muotoa ja luonnollista tuuheuden tuntua. Hoidon jälkeen kulmat on helppo harjata haluttuun muotoon ja ne asettuvat kauniisti. Muotoilu säilyy kauniina kulmissa noin 2-5 viikkoa.
57,00 €
Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi
Hoitopaketti joka sisältää ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin sekä kestovärit ripsiin ja kulmiin.
107,00 €
Ripsihuolto volyymipidennyksille
Ripsihuolto volyymipidennyksille, vähintään kolmasosa jäljellä.
92,00 €
Volyymiripsien pikahuolto.
Pikahuolto volyymipidennyksille.
72,00 €
Volyymiripsienpidennys
Jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään useampi ripsikuitu viuhkana.
133,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
37,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
29,00 €
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
29,00 €
Kulmien muotoilu
Kulmien muotoilu/siistiminen pinseteillä.
18,00 €
Pidennysten poisto
Ripsienpidennysten hellävarainen poisto.
34,00 €
Herkkyystesti
Testissä liimataan muutamia huomaamattomia ripsikuituja. Selvitetään tuleeko herkkyyttä/allergiaa liimasta.
22,00 €
Kädet ja kynnetHinta alk.
Kestolakkaus
Kestolakkaus on led-kovetteinen geelilakka joka kestää kynsissä jopa 2-4 viikkoa. Ei sisällä vanhan lakan poistoa/huoltoa, eikä pituutta lisätä.
61,00 €
Kestolakkaus ja vanhan lakan poisto
Vanhan kestolakkauksen poisto, kynsien kevyt siistiminen ja uusi lakkaus led-kovetteisella kestolakalla.
71,00 €
Oman kynnen geelaus,värigeeli
Oman kynnen geelauksessa tehdään vahvistava geelaus omalle kynnelle led-kovetteisella geelillä. Sisältyy värigeeli. Lisäpalveluna ranskalainen lakkaus.
96,00 €
Yhden tai kahden kynnen korjaus
Aika on tarkoitettu asiakkaille, joilla on jo esim. kestolakkaus tai geelikynnet ja tarvitsevat vain yhdelle tai kahdelle kynnelle korjauksen. Huom! Vain meillä tehdyt kynnet.
27,00 €
Rakennekynsien tai geelilakkauksen poisto
Geelauksen, rakennekynsien tai kestolakkauksen poisto. Ei akryylien poistoa. Huom! Vain meillä tehdyt kynnet, muualla tehdyistä varaus soittamalla.
25,00 €
Käsihoito
Kynsien viilaus, kynsinauhojen kylpy ja siistiminen, hieronta ja voide. Lakkauksen saat lisäpalveluna (lakkaus sis. lakkapullo)
55,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Jalkahoito
Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, sekä voide. Ei sisällä kynsien lakkausta.
75,00 €
Täydellinen jalkahoito
Kylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, hieronta sekä voide. Lakkaus lisäpalveluna.
85,00 €
Rentouttava jalkahoito lakkauksella ja parafiinihoito käsille
Rentouttava ja virkistävä jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kuorinnan, raspauksen, kynsien leikkauksen ja viilauksen ja kynsinauhojen hoidon sekä hieronnan ja voiteen. Hintaan sisältyy myös kynsien lakkaus sis. lakkapullo. Lisäksi hoidon aikana tehdään kosteuttava, pehmentävä ja lämmittävä parafiininaamio käsille. Hoidon kesto 75 min.
95,00 €
Varpaankynsien kestolakkaus
Kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen, lakkaus led-kovetteisella kestolakalla. Ei sisällä vanhan lakan poistoa/huoltoa
65,00 €
Varpaankynsien kestolakkaus ja vanhan lakan poisto
Sisältää vanhan kestolakkauksen poiston, kynsien ja kynsinauhojen kevyen siistimisen ja uuden lakkauksen led-kovetteisella kestolakalla.
81,00 €
Varpaankynsien leikkaus
Varpaankynsien leikkaus ja viilaus
41,00 €
KarvanpoistoHinta alk.
Brasilialainen sokerointi ensimmäinen kerta
Brasilialainen sokerointi naisille. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Varaa tämä aika mikäli olet tulossa ensimmäistä kertaa brasilialaiseen sokerointiin tai edellisestä sokeroinnista on kulunut yli 5 viikkoa.
75,00 €
Brasilialainen sokerointi: Naiset
Brasilialainen sokerointi naisille. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
59,00 €
Bikinirajan sokerointi
Bikinirajan sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
39,00 €
Kainaloiden sokerointi
Kainaloiden sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
33,00 €
Säärien sokerointi
Säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
49,00 €
Reisien sokerointi
Reisien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
49,00 €
Käsivarsien sokerointi
Käsivarsien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
35,00 €
Sokerointipaketti: Bikiniraja + kainalot + sääret
Bikinirajan, kainaloiden ja säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
87,00 €
Sokerointipaketti: Brassi + kainalot + sääret
Brasilialainen sokerointi, sekä kainaloiden ja säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
107,00 €
Sokerointipaketti (brassi+kainalot)
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
75,00 €
Sokerointipaketti (bikini+kainalot)
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
51,00 €
Sokerointipaketti (kainalot+sääret)
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
67,00 €
Sokerointipaketti (sääret+reidet)
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
81,00 €
Sokerointipaketti (bikini+sääret)
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä
71,00 €
Kasvojen sokerointi (ylähuuli)
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
19,00 €
Kasvojen sokerointi (ylähuuli+leuka)
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
24,00 €
Kasvojen sokerointi (ylähuuli+leuka+posket)
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
34,00 €
Sokerointipaketti (brassi+sääret)
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
92,00 €
HemmotteluhoidotHinta alk.
Unna Nordic Metsäkylpy vartalohoito
Metsäkylpy hoitaa ja hemmottelee vartalon ihoa pitkällä ja virkistävällä sokerikuorinnalla sekä rentouttavalla vartalohieronnalla. Metsän aistikas tuoksumaailma, virkistävä sokerikuorinta ja unen rajamaille vievä vartalohieronta vie mielen kauas pois huolista ja luo kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen. Todellista hemmottelua vartalolle! Hoidon kesto 90 min.
139,00 €
Unna Nordic - Metsäelämys
Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoidossa tehdään rentouttava selkähieronta, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla mahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan. Hoidon kesto 75min. Hoitoon ei sisälly ihon mekaanista- tai ultraäänipuhdistusta.
119,00 €
Rentouttava kasvohoito ja parafiinihoito käsille 75min
Hemmotteleva ja rentouttava hoito kasvoille sisältää puhdistuksen, kuorinnan, pitkän hieronnan, kosteutuksen hoitovedellä, kaksi tehoseerumia, kasvonaamion ja voiteet. Hoito tehdään aina asiakkaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla ja laitteilla. Lisäksi hoidon aikana tehdään käsille kosteuttava, lämmittävä ja pehmentävä parafiininaamio. Hoidon kesto 75min.
99,00 €
HoitopaketitHinta alk.
Kasvo- ja jalkahoito
Hoitopaketissa tehdään 60min hoidot kasvoille ja jaloille. Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio ja loppuvoiteet. Jalkahoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon hoito (kovettumien poisto, raspaus ja rasvaus), kynsinauhojen hoito, kynsien leikkaus ja viilaus ja jalkahieronta.
159,00 €
MeikitHinta alk.
Kaunistava meikki
Tyylikäs meikki juhliin tai piristä päivääsi kevyellä ja raikkaalla kaunistavalla meikillä.
69,00 €
Häämeikki
Häikäisevä meikki siihen kaikista tärkeimpään juhlaan! Varaa häämeikin koemeikki erikseen. Aikoja voi tiedustella puhelimitse tai sähköpostilla.
85,00 €
Koemeikki
Koemeikki häämeikkiä varten
65,00 €
AlkuLähde HyvinvointipalvelutHinta alk.
Healing energiahoito
Kokonaisvaltainen hoitomuoto, josta asiakkaani ovat kokeneet saaneensa apua hyvin monipuolisesti mielen ja kehon hyvinvointiin. Hoitava energia hakeutuu juuri sinne missä kulloinkin on tarvetta. Kiireisen ja stressaavan mielen tilalle tulee rauhaa ja luottamusta omaan voimaan ja kipeä kolottava keho saa rentoutua ja vapautua säryistään. Energiahoito vaikuttaa suurimmaksi osaksi autonomisen hermoston kautta. Energiahoito palauttaa tasapainon rauhoittamalla autonomisen hermostomme toimintaa. Korkeavärähteisen energian avulla voidaan avata tukoskohtia eri tasoilta ja tuoda tietoisuuteen esimerkiksi kehoon kätkeytyneitä kipuja, tunnelukkoja, sisäisen lapsen haavoja sekä ajatusmalleja, joista haluaa jo päästää irti. Hoidon aikana kanavoituu yhtä aikaa viestejä, jotka nousevat pintaan auttaakseen paranemisen prosessia. Hoito tähtää kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, joten hoitoaikaan sisältyy myös mahdollisuus luottamuksellisesti keskustella hoidossa nousevista asioista. Hoidon päätteeksi saat nauttia viltin alla lempeästä yrttiteestä. Kolmen hoidon sarja 250€ (-35€)
95,00 €
Nuoren/lapsen energiahoito
Alle 18-vuotiaiden energiahoito on varsinaiselta hoitokestoltaan lyhyempi (pikkulapsilla n.20min ja isommilla 30-40min). Hoidossa voi olla mukana lapsen läheinen aikuinen tai hoito voidaan tehdä aikuisen odottaessa huoneen ulkopuolella. Aikuisen hoidon tavoin, hoito auttaa parantamaan kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä. Hoito voi rauhoittaa, rentouttaa, avata ja vahvistaa. Lapsen kanssa jutellaan mahdollisesti kanavoitujen viestien jakamisesta myös lapsen aikuiselle mikä vahvistaa lapsen ja aikuisen välistä yhteyttä. Healing-energiahoidosta voi olla apua mm. väsymyksessä, ahdistuksessa, ylivilkkaudessa tai sulkeutuneisuudessa yhtä lailla kuin fyysisissä vaivoissa ja kiputiloissa. Hoidoissa käytössä on myös äänimaljat, eteeriset öljyt ja energeettiset kristallit.
50,00 €
Meditatiivinen äänimaljahoito
Meditatiivinen äänimaljahoito kuljettaa sinut matkalle, jossa yhdistyy äänimaljojen ja ohjatun kanavoituvan meditaatiotarinan hyvinvointia ja terveyttä tukevat vaikutukset. Tiibetiläinen syvärentouttava lempeästi kehoa ja mieltä hoitava äänimaljahoito on arjen ihana lepohetki, jolla on tehokkaita hoitovaikutuksia. Hoidossa soitetaan äänimaljaa kehon päällä ja yläpuolella. Maljojen äänivärähtely vaikuttaa solujemme nesteisiin ja värähtelyillä voidaan saavuttaa syvien kudosten alueita minne hoitajan kädet eivät kykenisi yltämään. Hoidon vaikutukset: Äänen värähtely aktivoi palauttavaa ja parantavaa parasympaattista hermostoa, jolloin kehon epätasapainotilat pääsevät korjautumaan. Lihakset rentoutuvat, verenpaine laskee ja sydämen syke rauhoittuu. Oksitosiinin eli hyvänolon hormonin eritys lisääntyy. Aivosähkökäyrässä esiintyy enemmän alfa-, theta- ja delta-aaltoja eli aivojen toiminta rauhoittuu lepotilaan. Sointukylvyssä harmoniset äänet ja ääniaaltojen lempeä värähtely johdattavat syvän rentoutumisen tilaan, jossa sekä keho että mieli voivat päästää irti jännityksistä, huolista sekä arjen kiireestä. Hoidon päätteeksi saat nauttia viltin alla lempeästä yrttiteestä.
75,00 €
Metsän Kuiskaus-energiahoito
𝘙𝘦𝘯𝘵𝘰𝘶𝘥𝘶, 𝘢𝘯𝘯𝘢 𝘢𝘫𝘢𝘵𝘶𝘴𝘵𝘦𝘴𝘪 𝘱𝘺𝘴ä𝘩𝘵𝘺ä 𝘵𝘶𝘯𝘵𝘶𝘳𝘪𝘱𝘶𝘳𝘰𝘯 𝘴𝘰𝘭𝘪𝘯𝘢𝘯 𝘫𝘢 𝘮𝘦𝘵𝘴ä𝘭𝘪𝘯𝘵𝘶𝘫𝘦𝘯 ää𝘯𝘪𝘮𝘢𝘢𝘪𝘭𝘮𝘢𝘯 𝘬𝘦𝘴𝘬𝘦𝘭𝘭ä. 𝘛𝘶𝘯𝘯𝘦, 𝘬𝘶𝘪𝘯𝘬𝘢 𝘳𝘢𝘶𝘩𝘢 𝘬𝘪𝘦𝘵𝘰𝘰 𝘴𝘪𝘯𝘶𝘵 𝘮𝘢𝘢𝘥𝘰𝘪𝘵𝘵𝘢𝘷𝘢𝘢𝘯 𝘦𝘯𝘦𝘳𝘨𝘪𝘢𝘢𝘯𝘴𝘢. 𝘈𝘪𝘴𝘵𝘪 𝘓𝘢𝘱𝘪𝘯 𝘮𝘦𝘵𝘴𝘪𝘦𝘯 𝘱𝘶𝘪𝘴𝘦𝘵 𝘵𝘶𝘰𝘬𝘴𝘶𝘵 𝘫𝘢 𝘢𝘯𝘯𝘢 𝘭𝘦𝘮𝘱𝘦ä𝘯 𝘩𝘦𝘵𝘬𝘦𝘯 𝘬𝘪𝘦𝘵𝘰𝘢 𝘴𝘪𝘯𝘶𝘵 𝘴𝘶𝘰𝘫𝘢𝘢𝘷𝘢𝘢𝘯 𝘴𝘺𝘭𝘦𝘪𝘭𝘺𝘺𝘯𝘴ä. 𝐌𝐞𝐭𝐬ä 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐚𝐡𝐨𝐢𝐭𝐨 on kokonaisvaltainen parantava ja palauttava hoito kiireiselle mielelle. Jokainen tarvitsee omaa aikaa pysähtymiseen. 𝘈𝘪𝘷𝘢𝘯 𝘪𝘩𝘢𝘯𝘢 𝘬𝘢𝘪𝘬𝘬𝘪𝘦𝘯 𝘢𝘪𝘴𝘵𝘪𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵𝘴ä𝘵𝘦𝘳𝘢𝘱𝘪𝘢 𝘰𝘥𝘰𝘵𝘵𝘢𝘢 𝘴𝘪𝘯𝘶𝘢! Metsän Kuiskaus-hoito 1,5h Sisältää: Autenttisen metsäelämyksen havupuisen metsäenergian tuoksuineen ja tunnelmineen. - Maadoittavan palauttavan energiahoidon - Pohjoisten metsien makuja mm. puolukkasmoothien ja vahvan vastustuskyvyn kuusenkerkkätee - Hoitavaa metsäterapiaa vielä kotonakin antavan lahjan
120,00 €
Korttitulkinnat
Korttitulkinnat: Oraakkelikorttien avulla voit löytää vastauksia ja saada lempeää ohjausta elämään. Korttitulkinnoissa käytetään useaa eri oraakkelikorttipakkaa ja kanavoidaan sinua juuri sillä hetkellä auttavia valon viestejä. Voit miettiä valmiiksi kysymyksiä esimerkiksi terveyteen, rakkauteen, rahaan, työhön ja ihmissuhteisiin liittyen. Energeettiset kristallit voimistavat viestejä ja toimivat hyvin yhteen oraakkelikorttien kanssa.
39,00 €
Kristallikivihoito
Hemmotteleva ja rentouttava energeettisillä luonnonhoitokivillä tehtävä kasvojen ja pään alueen hierontahoito.
42,00 €
Banner